Een goed cv maken! Kies uit deze 4 opties!


Tips en voorbeelden om zelf aan de slag te gaan

 

gratis tips voor cv

Je eigen curriculum vitae maken met onze gratis tips!

Sterke templates om zelf in te vullen

 

cv templates

Goede cv's downloaden voor een sterke indruk!

Onderscheidend en overzichtelijk cv

 

cv templates professioneel

Zeer sterk en door ons ingevuld curriculum vitae!

cv maken

Wat is een cv?

Een cv is een duidelijk overzicht dat een feitelijk beeld van jouw capaciteiten moet geven. Het is aan jou om een duidelijk beeld van jezelf te schetsen. Het is daarom van groot belang dat de informatie die jij in het cv plaats relevant en interessant is. Veel mensen stoppen echter al na het laten zien van hun werkervaring en opleidingen. Er is echter nog zoveel meer interessante informatie waardoor jij echt een goed cv kan maken!

Belangrijk bij het maken van een cv!

Jij moet met een cv laten zien dat jij geschikt bent voor het uitvoeren van een opengestelde functie. Hoe overzichtelijker en makkelijker jouw cv te begrijpen is, hoe sneller de lezer ervan in staat is om een goed beeld van jou te krijgen. Het gebeurt vaak dat er een primaire selectie wordt gemaakt op basis van een snelle scan van een cv. Daarom is het extra belangrijk dat jij niet alleen let op de inhoud, maar ook genoeg tijd steekt in het maken van een opvallend en overzichtelijk cv.

Probeer op te vallen, maar niet af te schrikken. Omdat er vaak wordt geadviseerd om een opvallend cv te maken, vergeten mensen de focus op de inhoud. Een mooie lay-out is leuk, maar uiteindelijk draait alles nog wel om de inhoud van je cv. Bedenk ook goed tot hoever je moet/kan gaan met het "versieren" van je cv. Een goed cv maken is dus een combinatie van opmaak en inhoud!

Een paar voorbeeldjes waar opmaak en inhoud goed zijn gecombineerd!

curriculum vitae overzichtelijk preview   cv voorbeeld 10   curriculum vitae zakelijk preview  

Wat voor cv wil jij maken?

Een perfect curriculum vitae is nooit een volle garantie voor het krijgen van de baan, maar succesvol solliciteren is wel een opstapeling van goede indrukken achterlaten. Het is dus erg belangrijk voor het resultaat dat jij ook een goed cv kan maken. Kies hieronder één van de opties die wij je aanbieden. Van de gratis handige tips en voorbeelden om zelf je curriculum vitae te maken tot en met de 1-op-1 diensten van gecertificeerde professionals! Bedenk dus goed hoe graag jij die baan wilt krijgen en pas daar jouw keuze op aan.