CV voorbeelden

Maak gebruik van onze professionele cv voorbeelden!

Een cv moet in één oogopslag kunnen laten zien dat jij de geschilkte kandidaat bent voor de baan! Heb jij wel de kwaliteiten, maar geen effectief cv, dan zullen jouw kwaliteiten helaas minder opvallen. Presteren en presenteren is een erg belangrijke combinatie als het gaat om solliciteren. Maak daarom gebruik van onze cv voorbeelden om jouw kwaliteiten nog beter op te laten vallen tijdens een sollicitatie!

10 cv voorbeelden  

checktekst CV voorbeeld "zakelijk/technisch".

technisch cv

 Een cv met een zakelijk en zelfs een beetje technische uitstraling.
 Geeft op een zakelijke manier een presentatie van jouw vaardigheden.

 

 cv aanvragen buttoncv voorbeeld bekijken!

 checktekst CV voorbeeld "vlakken".

cv in vier vakken

 Een cv dat is opgedeeld in 4 rechthoekige vakken over de gehele breedte van het papier. Hiermee wordt een overzichtelijk cv gemaakt waardoor er snel duidelijk wordt waar welke informatie is te vinden.

 

cv aanvragen buttoncv voorbeeld bekijken!


checktekst CV voorbeeld"retro-stijl".

curriculum vitae retroEen cv dat een klein beetje de sfeer van vroeger uitstraalt. Desalniettemin een zeer overzichtelijk cv waarmee je duidelijk kan maken wat jouw vaardigheden zijn.cv aanvragen buttoncv voorbeeld bekijken!


checktekst CV voorbeeld "professioneel".

cv professioneel Een cv waarin heel overzichtelijk een beeld geschetst kan worden door middel van een vier-vakken indeling. De lezer van dit cv ziet snel waar jouw krachten liggen. Dit cv is goed aan te passen op één specifieke sollicitatie, maar is minder geschikt voor een algemeen cv. cv aanvragen button


cv voorbeeld bekijken!

checktekst CV voorbeeld "overzichtelijk".

curriculum vitae overzichtelijkDit cv is zo in elkaar gezet dat je via duidelijke geplaatste koppen jouw vaardigheden kwijt kan. Je kan de koppen naar gelang indelen. Zodoende heb je met dit cv een goede blauwdruk van waaruit je kan werken en kan personaliseren.
cv aanvragen button


cv voorbeeld bekijken!


checktekst CV voorbeeld "modern".

modern cv

Een cv met een moderne uitstraling. Aan de linkerkant van het cv staan jouw vaardigheden en talenten duidelijk beschreven met een rating van 1 t/m 5 sterren. Aan de rechterkant staan jouw ervaringen en opleidingen goed beschreven.

 

 cv aanvragen button


cv voorbeeld bekijken!

checktekst CV voorbeeld "kleurrijk".

kleurrijk cv

Een kleurrijk cv. Het cv is wel goed opgedeeld in vakken, maar de hoeveelheid aan kleur maakt het op het eerste gezicht 'veel' om te bevatten. Pas op als je dit template gebruikt om jouw eigen cv te maken. Het moet goed passen bij jou of je functie.

 

cv aanvragen button


cv voorbeeld bekijken!

checktekst CV voorbeeld "creatief".

creatief cvWederom een cv met een gebruiksaanwijzing. Dit voorbeeld is geschikt voor als je gelijk je portfolio onder de man wilt brengen. De opmaak van dit cv is zodanig gedaan zodat het past bij een functie als grafisch designer of web designer. Ga jij solliciteren op een creatieve functie? Dan zou je kunnen overwegen om de mogelijkheden van dit voorbeeld cv te gebruiken. 

 


 
cv aanvragen button


cv voorbeeld bekijken!

checktekst CV voorbeeld "creatief2".

cv creatiefDit cv is creatief, maar ook geordend. De basis is gestructureerd opgezet en daarbij is er gebruik gemaakt van creatieve toevoegingen. Zoek jij een baan waarvoor je inspiratie en structuur nodig hebt? Dan zou dit voorbeeld cv wel eens een goede mogelijkheid kunnen zijn om te laten zien wat jij in huis hebt.

 


cv aanvragen button

cv voorbeeld bekijken!

checktekst CV voorbeeld "schoon".

schoon cvEen cv zonder teveel poespas. Rust en overzicht straalt dit cv uit. Ga jij voor een net en overzichtelijke uitstraling, dan is dit voorbeeld cv een goede keuze. Hiermee stoot je niemand tegen het hoofd en het cv doet wat het moet doen. Jouw kwaliteiten naar voren brengen.

 


cv aanvragen button


cv voorbeeld bekijken!

 

 

cv voorbeelden oorsprong