Motivatiebrief voorbeeld accountant

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van accountant

Voor een sollicitatie op een functie als accountant heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld accountant

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van accountant stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat. U bent op zoek naar een betrouwbare, eerlijke, flexibele en accurate werknemer. Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven. Ik ben zeer zelfstandig in mijn werkzaamheden, maar geniet en ervaar teamwork als een inspirerende vorm van ontwikkeling.

Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV. Indien benodigd sta ik open voor de benodigde trainingen die specifiek voor uw bedrijf van toepassing zijn. Vanuit mijn vorige functie, eveneens als accountant, heb ik veel ervaring en kennis opgedaan. Deze ervaring zal bijdragen in een effectieve en correcte invulling als accountant bij uw bedrijf. Door een reorganisatie bij mijn vorige werkgever is mijn functie komen te vervallen en ben ik per direct beschikbaar.

Graag zou ik kennis met u willen maken in een persoonlijk gesprek waarbij we verder kunnen bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!