Motivatiebrief voorbeeld administratief medewerker personeelszaken

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van administratief medewerker personeelszaken.

Voor een sollicitatie op een functie als administratief medewerker personeelszaken heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld administratief medewerker personeelszaken

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van administratief medewerker personeelszaken stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat. U bent op zoek naar een betrouwbare, eerlijke en flexibele werknemer. Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven. Ik ben zeer zelfstandig in mijn werkzaamheden, maar geniet en ervaar teamwork als een inspirerende vorm van ontwikkeling.

Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV. Indien benodigd sta ik open voor de benodigde trainingen die specifiek voor uw bedrijf van toepassing zijn. Ik sta bekend om mijn serieuze benadering van werkprocessen, oog voor detail en mijn vermogen om effectief met mensen te communiceren. Ik ben zeer geordend in mijn werkwijze.

Ik zou graag de details met u bespreken in een eerlijk en openhartig gesprek om elkaar te kunnen overtuigen van een positieve samenwerking.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!