Motivatiebrief voorbeeld algemeen bedrijfsdirecteur

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van algemeen bedrijfsdirecteur.

Voor uw sollicitatie op een functie als algemeen bedrijfsdirecteur heeft motivatiebrief voorbeeld voor u een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan u uw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die voor u van belang zijn. Wees er van bewust dat u waarschijnlijk een ander persoon bent dan eventueel beschreven is in de voorbeeldbrief. Maak dus uw eigen versie van uw motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld algemeen bedrijfsdirecteur

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van algemeen bedrijfsdirecteur stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat.

U bent op zoek naar een kandidaat die zich in de afgelopen tijd heeft bewezen als directeur en die een verschil kan maken op basis van kennis, ervaring en nieuwe inspiratie. Vanuit mijn ervaring, beoordelingen en de resultaten van de afgelopen jaren kunnen ik en mijn referenties u garanderen dat mijn profiel naadloos aansluit aan dat van uw geschetste droom kandidaat. Een directeur is net zo sterk als zijn team, maar ik geloof dat een directeur daar invloed op heeft om tot een grote mate van synergie te komen. Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen en ervaringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV en ik nodig u van harte uit om gebruik te maken van mijn referenties.

De afgelopen 6 jaar ben ik werkzaam geweest als directeur van kleine ondernemingen (5 – 20 man). In deze periode heb ik mijzelf niet alleen bewezen, maar ben ik bewust geraakt van mijn krachten en mijn leerpunten en heb beide tot een grotere hoogte weten te brengen. Ik ben te beschrijven als een situationeel leider. Ik kan mijn personeel zeer goed motiveren en inspireren. Mijn gave om zeer strategisch te handelen komt vanuit een hoogontwikkeld helikopter-view en het inzien van de core-business. Uw organisatie spreekt mij ten zeerste aan vanwege uw corporate-identity, welke zeer goed aansluit bij mijn eigen normen en waarden. Ik ben ervan overtuigd dan ik uw bedrijf kan laten groeien door mijn tomeloze inzet, motivatie en inspirerende invloed op uw bedrijf. Ik word met veel plezier en trots deel van uw indrukwekkende organisatie.

Ik laat u graag middels een open en eerlijk gesprek zien wat ik voor uw bedrijf kan betekenen.

Hoogachtend,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!