Motivatiebrief voorbeeld applicatie ontwikkelaar

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van applicatie ontwikkelaar.

Voor een sollicitatie op een functie als applicatie ontwikkelaar heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld applicatie ontwikkelaar

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van applicatieprogrammeur stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat. U bent op zoek naar een
kandidaat met een sterk analytisch vermogen, de juiste technische kennis en in staat is om data om te zetten in praktische mogelijkheden. Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven. Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen en ervaringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV.

In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in functies met zowel een analytische- als een creatieve achtergrond. Ik ervaar altijd veel genoegen van het goed ontwikkelen en/of verbeteren van applicaties. Een geslaagd project voelt als een persoonlijke zege en winst voor het hele team. Bij tegenslagen ben ik altijd in staat om door middel van mijn doorzettingsvermogen en ijverige insteek tot een positief eindresultaat te komen.

Door mijn efficiënte manier van werken kan ik zelfstandig veel werk verzetten. In teamverband presteer ik ook zeer goed, mede door mijn duidelijke manier van communiceren en het vermogen om goed te luisteren en de juiste conclusies te trekken. Dit tezamen, in combinatie met mijn kennis van relevante technische programma’s, maken mij een effectieve kandidaat voor deze functie.

Ik ga graag een openhartig en professioneel gesprek met u aan om u te overtuigen van mijn meerwaarde voor het team.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!