Motivatiebrief voorbeeld archiefmedewerker

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van archiefmedewerker.

Voor een sollicitatie op een functie als archiefmedewerker heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld accountant

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van archiefmedeweker stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat. U bent op zoek naar een accurate, geordende kandidaat met een overzichtelijke manier van documenteren en communiceren. Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven. Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen en ervaringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV.

In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in meerdere functies waarin orde, overzicht en accuratesse een must waren. Na verloop van jaren mag ik zeggen dat ik deze competenties van goed naar zeer goed heb weten te ontwikkelen. Uiteraard wil ik u uitnodigen om mijn referenties na te gaan.

Niet alleen ben ik in staat om zelfstandig goed te functioneren, in teamverband vind ik werken zeer leuk en het blijft altijd leerzaam en inspirerend. Ik hecht veel belang aan mijn werk en ik ben trots op wat ik doe. De vacature en uw organisatie geven mij het gevoel een leuke en inspirerende werkplek gevonden te hebben waar ik mij als toegevoegde waarde aan het geheel wil inzetten.

Ik ga graag een openhartig en eerlijk gesprek met u aan om u te overtuigen van mijn meerwaarde voor het team.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!