Motivatiebrief voorbeeld asbestverwijderaar

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van asbest verwijderaar.

Voor een sollicitatie op een functie als asbestverwijderaar heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld asbestverwijderaar

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van asbestverwijderaar stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat. U bent op zoek naar een kandidaat die om kan gaan met de juiste gereedschappen, secuur, maar effectief te werk gaat en in geval van onvoorziene omstandigheden snel de juiste keuzes kan maken. Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven. Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen en ervaringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV.

Met een achtergrond op technisch gebied ben ik werkzaam geweest in verschillende sloop- en constructiebedrijven. Het specifieke vak van asbestverwijdering trok mij lang geleden aan door de combinatie van secuur werken, omgaan met specialistisch gereedschap en het belang van een goed uitgevoerde klus. Ik heb mijn vorige functie als asbestverwijderaar met veel trots en plezier uitgevoerd, maar ik moest door een reorganisatie mijn baan opgeven.

Ik ben zeer gemotiveerd om uw team te komen versterken met mijn persoonlijkheid, kennis en ervaringen van de afgelopen jaren. Ik ben bewust van het belang van deze functie en zal deze naar behoren uitvoeren. Ik ben direct beschikbaar.

Ik ga graag een goed gesprek met u aan om u te overtuigen van mijn meerwaarde voor het team.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!