Motivatiebrief voorbeeld automonteur

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van automonteur.

Voor een sollicitatie op een functie als automonteur heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld automonteur

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van automonteur stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat. U bent op zoek naar een kandidaat die om kan gaan met klanten en verstand en passie heeft voor autotechniek. Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven. Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen en ervaringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV en ik nodig u uit om gebruik te maken van mijn referenties.

Door mijn verschillende ervaringen die ik als automonteur heb opgedaan bij verschillende automerken, heb ik specifieke kennis en ervaringen opgedaan. Ik ben iemand die graag met collega’s aan een probleem werkt, maar ben ook zeer goed in staat om zelfstandig te werk te gaan. Ik kan de klant in zijn eigen taal te vertellen wat de problemen zijn, wat meestal gewaardeerd wordt door de klanten. Ik werk hard, ik ben betrouwbaar en geniet altijd van het sleutelen aan auto’s. Ik heb al veel gezien, maar het vak blijft uitdagend en vernieuwend waardoor ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

Ik ben zeer gemotiveerd om uw team te komen versterken met mijn persoonlijkheid, kennis en ervaringen van de afgelopen jaren.

Ik ga graag een goed gesprek met u aan om u te overtuigen van mijn meerwaarde voor het team.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!