Motivatiebrief voorbeeld banketbakker

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van banketbakker.

Voor een sollicitatie op een functie als banketbakker heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld banketbakker

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van banketbakker stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat. U bent op zoek naar een kandidaat die een passie heeft voor creatie in combinatie met het vermogen om van de beste ingrediënten een perfecte lekkernij klaar te maken. Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven. Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen en ervaringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV en ik nodig u uit om gebruik te maken van mijn referenties.

Het creëren van heerlijke lekkernijen en dit te blijven perfectioneren is mijn passie. Al sinds mijn vroege jeugd ben ik geïntrigeerd in de combinaties die de perfecte lekkernij creëren. Niet alleen smaak, maar ook presentatie vind ik belangrijk. Het resultaat dat ik creëer is een beleving voor mijn klanten, die daarna graag terugkomen voor nog meer heerlijke lekkernijen. Ik solliciteer graag bij uw bedrijf omdat deze bekend staat als een banketbakkerij met het oog op kwaliteit. Ik voel me daar erg bij thuis en vertrouw erop dat ik deze kwaliteitseis voort kan zetten. Ik werk gepassioneerd, secuur, effectief en ben gedreven in het leiden van een team.

Ik ben zeer gemotiveerd om uw team te komen versterken met mijn fijne persoonlijkheid, kennis en ervaringen van de afgelopen jaren.

Onder het genot van één van mijn eigen favoriete creaties ga ik graag een goed gesprek met u aan om u te overtuigen dat mijn passie, inzet en kwaliteit aan elkaar gewaagd zijn en uw bedrijf waardig zijn.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!