Motivatiebrief voorbeeld bankmedewerker backoffice

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van bankmedewerker backoffice.

Voor een sollicitatie op een functie als bankmedewerker backoffice heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld bankmedewerker backoffice

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van bankmedewerker backoffice in uw vestiging in Haarlem, stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat. U bent op zoek naar een kandidaat die communicatief sterk is, secuur en aandachtig kan werken en in staat is om grondig en analytisch kan werken. Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven. Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen en ervaringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV en ik nodig u uit om gebruik te maken van mijn referenties.

Na een aantal startfuncties te hebben uitgevoerd bij verschillende organisaties ben ik bekend geraakt en zeer ervaren geworden in het duidelijk communiceren met klanten van verschillende niveaus. Mijn andere kracht ligt in mijn vermogen om een lange tijd secuur en grondig te werken. Ik voel me prettig als een spin-in-het-web die verantwoordelijk is voor de belangrijke zaken die achter de schermen plaatsvinden. Ik ben sterk in multitasking en effectief werken.

Ik ben zeer gemotiveerd om uw team te komen versterken met mijn competenties en als fijne collega in uw bedrijf.

Ik ga graag een goed gesprek met u aan om u te overtuigen van de mogelijkheden die ik presenteer voor uw bedrijf.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!