Motivatiebrief voorbeeld bedienaar boormachine

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van bedienaar boormachine

Voor een sollicitatie op een functie als bedienaar boormachine heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld bedienaar boormachine

 Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van bedienaar boormachine stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat.

U bent op zoek naar een kandidaat die weet hoe er omgegaan moet worden met boormachines, die weet wat er fout kan gaan en dit op kan lossen en die zelfstandig en/of in teamverband boormachines kan verplaatsen en monteren. Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven. Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen en ervaringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV en ik nodig u uit om gebruik te maken van mijn referenties.

Ik werk al ruim 7 jaar met boorinstallaties. Van klein tot groot formaat ben ik op de hoogte van zo goed als alle technische aspecten en ben ik door mijn ervaring in staat om effectief te werken en snel fouten op te sporen en te herstellen. Ik heb ervaring op het vaste land en op zee en ik ben in staat om zelfstandig professionele rapportages op te maken. Ik ben flexibel als het gaat om lange perioden van huis zijn.

Ik ben zeer gemotiveerd om deze functie te gaan vervullen en ik ben per direct beschikbaar.

Ik laat u graag in een persoonlijk gesprek zien hoe ver mijn kennis en ervaring rijkt en wat ik kan toevoegen aan uw bedrijf.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!