Motivatiebrief voorbeeld bedienaar metaalvormmachine

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van bedienaar metaalvormmachine.

Voor een sollicitatie op een functie als bedienaar metaalvormmachine heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld bedienaar metaalvormmachine

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van bedienaar metaalvormmachine stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat.

U bent op zoek naar een kandidaat die weet hoe er omgegaan moet worden met metaalvormmachines, secuur en voorzichtig omgaat met kostbaar gereedschap, scherp kan blijven op het metaalvormingsproces en van aanpakken weet. Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven. Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen en ervaringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV en ik nodig u uit om gebruik te maken van mijn referenties.

Ik werk al ruim 4 jaar met metaalvormingsmachines. Mijn werkervaring en opleidingen maken mij een perfecte kandidaat voor deze functie. Ik weet wat er verwacht wordt van mij en ik ben overtuigd dat ik dit met meer dan goed gevolg kan leveren. Ik neem mijn werk serieus en ben gedreven om op een veilig en effectieve manier om te gaan met de invulling van de functie in uw bedrijf. Ik ben zeer gemotiveerd om deze vacature te gaan vervullen en ik ben per direct beschikbaar.

Ik laat u graag in een persoonlijk gesprek zien hoe ver mijn kennis en ervaring rijkt en wat ik kan betekenen voor uw bedrijf.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!