Motivatiebrief voorbeeld bejaardenverzorgrede verpleeg,- verzorgingshuis

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van bejaardenverzorgrede verpleeg,- verzorgingshuis

Voor een sollicitatie op een functie als bejaardenvorgende heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld bejaardenverzorgrede verpleeg,- verzorgingshuis

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van bejaardenverzorgende verpleeg,-verzorgingshuis stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat.

U bent op zoek naar een kandidaat die het uitvoeren van het werk als roeping ziet, over de juiste papieren beschikt en gemotiveerd is om zich in te zetten voor mensen die nu de nodige hulp behoeven. Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven. Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen en ervaringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV en ik nodig u uit om gebruik te maken van mijn referenties.

Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam als bejaardenverzorger en ik doe het werk met heel veel plezier en genoegen. De dankbaarheid van de mensen in het verzorgingshuis en hun familie is van onschatbare waarde voor mij. Door reorganisaties op mijn huidige werkplek zal ik mijn baan verliezen. Ik wil mij daarom zo snel mogelijk weer dienbaar maken voor anderen die mijn kennis, ervaring en betrokkenheid goed kunnen gebruiken. Ik heb goede verhalen gehoord over uw organisatie en ik sluit mij daarom graag aan bij uw organisatie. Ik werk hard, maar ben altijd betrokken bij de mensen om wie het gaat. Ik ben zeer flexibel met mijn werktijden en heb geen bezwaren tegen weekendwerk en werk in de avonduren.

Ik laat u graag middels een openhartig gesprek ervaren wat ik voor u en de mensen van uw organisatie kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!