Motivatiebrief voorbeeld belastinginspecteur

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van belastinginspecteur

Voor een sollicitatie op een functie als belasinginspecteur heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld belastinginspecteur

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van belastinginspecteur stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat.

U bent op zoek naar een kandidaat die betrouwbaar, analytisch, communicatief sterk is en zich staande weet te houden in de tegenwoordige drukte die het belastingkantoor kent. Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven. Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen en ervaringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV en ik nodig u uit om gebruik te maken van mijn referenties.

Ik heb de laatste jaren veel ervaring opgedaan in het werken op kantoor, het analyseren van gegevens en met het communiceren met verschillende soorten personen. Ik heb geleerd om effectief te kunnen multitasking, overzicht te bewaren en goed zelfstandig en in teamverband samen te kunnen werken. Het belastingkantoor trekt mij vanwege de dienst die ik voor het land kan doen. Iedereen is verplicht zijn/haar bijdrage te leveren en op deze manier wil ik een extra stap zetten in de goede richting. Mijn persoonlijkheid straalt rust en zelfvertrouwen uit waardoor ik denk dat ik grote toegevoegde waarde kan zijn voor elk team.

Ik zou graag middels een persoonlijk gesprek de mogelijkheden willen bekijken voor een lange en plezierige samenwerking.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!