Motivatiebrief voorbeeld medewerker klantenservice

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van medewerker klantenservice

Voor een sollicitatie op een functie als medewerker klantenservice heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld medewerker klantenservice

[Mijn naam]
[Straat]
[Postcode, plaats]

[Bedrijf]
[Straat]
[Postcode, plaats]

Plaats, datum

Betreft: Sollicitatie medewerker klantenservice

Geachte heer/mevrouw,

[Mijn naam]
[Straat]
[Postcode, plaats]

[Bedrijf]
[Straat]
[Postcode, plaats]

Plaats, datum

Betreft: Sollicitatie medewerker klantenservice

Geachte heer/mevrouw,

Beginnen met het meest gebruikte cliché in een sollicitatiebrief leek me vooraf niet de beste opening. Toch moet ik concluderen dat het profiel waarnaar u opzoek bent in feite een beschrijving van mijn kwaliteiten is. De combinatie van klantcommunicatie, oplossingen bieden waar organisatie en klant van profiteren en de mogelijkheid om door te groeien binnen uw bedrijf spreken mij zeer aan. Ik wil mijzelf om deze redenen met veel plezier en vertrouwen kenbaar maken als beschikbare en geschikte kandidaat.

Uw organisatie spreekt mij heel erg aan vanwege de visie die het uitspreekt. Deze visie sluit zeer goed aan bij mijn eigen normen en waarden en mijn positieve en mensgerichte instelling. Mijn communicatieve vaardigheden zijn sterk ontwikkeld, in mijn ogen een must voor een medewerker bij de klantenservice. Met geduld en begrip ben ik in staat om klachten positief af te kunnen handelen. Door goed te luisteren naar de wens van de klant ben ik goed in staat om aanbevelingen te doen op basis van de wensen van de klant. In alle gevallen zal ik de visie en identiteit van de organisatie proberen uit te dragen en een klantrelatie te starten of te versterken.

Ik ben een zeer gedreven, maar ook warme persoonlijkheid, een aanjager op een positieve manier. Ik vind werken als een team belangrijk in een organisatie, maar ik ben ook zeer gericht op de mogelijkheid om in de toekomst uw organisatie op andere plaatsen te versterken. Een functie bij uw klantenservice is in mijn optiek de meest ideale plek om het hart van een bedrijf te leren, de klanten.

Graag zou ik bij uw organisatie aan de slag gaan als medewerker klantenservice. Naast het uitvoeren van mijn standaard takenpakket zet ik graag nog een stap extra om meer waarde te creëren voor u, uw klanten en mijn eigen ervaring. In een persoonlijk gesprek zou ik graag nader kennis willen maken en u mijn kwaliteiten en motivatie verder willen toelichten.

Hoogachtend,

[Handtekening]

Naam

Bijlagen: Curriculum vitae

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!