Motivatiebrief voorbeeld supermarkt medewerker

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van supermarkt medewerker

Voor een sollicitatie op een functie als medewerker supermarkt heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld medewerker supermarkt

Dhr. Sollicitant
Motivatiebrief straat 22
1111aa, Stadsnaam

Supermarkt X
Ter attente van Dhr.
Adres
Postcode, Woonplaats

Plaats, Datum

Betreft: vacature supermarkt medewerker

Geachte [heer / mevrouw]

Naar aanleiding van uw advertentie zag ik dat u op zoek bent naar een enthousiaste medewerker ten aanvulling van uw supermarkt.

Deze spreekt mij zeer aan, daar ik graag in een jong enthousiast team samen zou willen werken gezien deze woorden mij ook omschrijven.
Ik ben nog studerend aan de [school] en zou deze bijbaan graag vervullen.

Ik ben een harde werker, vind het leuk om klanten te helpen als het nodig is en indien dat in uw beleid past zou ik daar ook proactief in zijn.
Ik zorg er altijd voor dat ik mijn verantwoordelijkheden na kom. Ik denk graag mee om de ervaring die ik op uw werkvloer geniet, toe te passen om nog efficiënter te kunnen werken en om deze kennis te delen in uw kring. Daarnaast ben ik zeer leergierig en zie graag mogelijkheden tot verbetering bij mijzelf of in de werkwijze die gehanteerd wordt.

Vorig jaar heb ik 4 maanden bij de supermarkt .... gewerkt als tijdelijke vakantiekracht om hun team aan te sterken.
Dit werk heb ik met volle overtuiging en heel veel plezier gedaan.

Graag zie ik uw uitnodiging tegemoet en kom ik uw team versterken.

Met vriendelijke groet,

[Handtekening]

Naam

Bijlage cv

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!