Motivatiebrief voorbeeld verkoopmedewerker

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van verkoopmedewerker

Voor een sollicitatie op een functie als verkoopmedewerker heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld verkoopmedewerker

Geachte heer, mevrouw,

Via een advertentie op www.motivatiebriefvoorbeeld.nl heb ik vernomen dat u op zoek bent naar een enthousiaste verkoopmedewerker. Spontaan, behulpzaam, correct en professioneel zijn eigenschappen waarmee ik mezelf onderscheid en die ik graag meebreng om een meerwaarde te leveren voor u en uw klanten.

Door mijn vorige functie en genoten opleidingen heb ik al ervaring in de verkoop. Door mijn vriendelijke karakter en sterke communicatieve vaardigheden kan ik goed overweg met klanten. Daarnaast heb ik meerdere cursussen gevolgd in klantbinding en professioneel en vriendelijk te kunnen communiceren. Voor meer details over mijn talenten, ervaringen en referenties verwijs ik u graag naar mijn cv.

Naast de eerder benoemde kwalificaties ben ik ook zeer goed in administratieve werkzaamheden, zowel het actualiseren van de voorraad, dan wel werken met een computer. Ik geniet van het contact met de klant en haal voldoening om de klant met het juiste product te helpen. Ik haal hier mijn voldoening uit en kan genieten van mijn eigen creatieve oplossingen die ik een klant kan bieden. 

Als u meer over mij wilt weten zou ik dat graag in een persoonlijk gesprek toelichten. Ik kijk uit naar uw persoonlijke uitnodiging.

Met vriendelijke groet,

[Handtekening]

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!