Motivatiebrief supermarkt

Motivatiebrief supermarkt

Voor het werken bij de supermarkt heeft motivatiebrief voorbeeld een extra voorbeeld opgesteld. Tegenwoordig hebben de Jumbo, Albert Heijn, Lidl, etc. vaak aanvragen voor medewerkers in hun supermarkt. Van vakkenvuller tot filiaal manager. Dit voorbeeld is gericht op een starters functie.

Motivatiebrief supermarkt

Dhr. Sollicitant
Motivatiebrief 1
1234xx, Stad

Supermarkt
Ter attente van Dhr.
Adres
Postcode, Woonplaats

Plaats, Datum

Betreft: Motivatiebrief supermarkt

Geachte [heer / mevrouw]

Vanmiddag tijdens de boodschappen heb ik met uw medewerker "naam medewerker" gesproken en hij wist mij te vertellen dat jullie op zoek zijn naar een enthousiaste medewerker voor in uw supermarkt.

Graag zou ik het team komen versterken en wil ik graag zo veel mogelijk taken op mij nemen om te zorgen dat de supermarkt optimaal blijft draaien en dat de klanttevredenheid zo goed blijft, dan wel beter wordt, zoals deze nu is.

Op de woensdag en vrijdag ben ik voor nu nog druk bezig met mijn studie, echter de overige dagen ben ik volledig ter beschikking voor de arbeid.
Ik kom altijd op tijd, zorg dat het werk wat gedaan moet worden goed wordt gedaan en zal de verantwoording nemen die mij toegekend wordt.
Verder ben ik nagenoeg altijd vrolijk en help ik de klanten heel graag om te zorgen dat het winkelen in de supermarkt voor hen zo aangenaam mogelijk zal zijn.
Ook denk ik dat ik perfect in uw team zal passen, de leeftijden sluiten goed op elkaar aan en ik heb nooit moeite met mensen of andersom.

Ik hoop dat mijn boodschap duidelijk is dat ik graag bij uw supermarkt wil werken!
Indien u net zo enthousiast bent geworden als dat ik al ben kom ik graag met u in contact om mijzelf persoonlijk voor te stellen.

Met vriendelijke groet,

[Handtekening]

Naam

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!


Motivatiebrief voorbeelden


Een voorbeeld motivatiebrief blijft een voorbeeld!

Elk persoon is uniek en elke situatie is anders. Ga verstandig om met het gebruiken van de teksten in onze motivatiebrief voorbeelden! De getoonde brieven dienen als voorbeeld om inspiratie op te doen zodat iedereen een goede start heeft om zijn eigen brief te schrijven.

Meer hulp nodig voor jouw motivatiebrief?

Wil jij meer tips over het schrijven van een motivatiebrief? Lees dan de tips voor het schrijven van een motivatiebrief.
Kom je er nog steeds niet uit? Ga dan eens naar onze lijst van aangesloten experts die jou gratis op weg kunnen helpen! 
Klik hier om de lijst van experts in te zien!