Motivatiebrief voorbeeld beveiligingsmedewerker

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van beveiligingsmedewerker.

Voor een sollicitatie op een functie als beveiligingsmedewerker heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld beveiligingsmedewerker

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie beveiligingsmedewerker

Geachte heer/en of mevrouw, Naar aanleiding van uw vacature voor de functie beveiligingsmedewerker stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat.

U bent op zoek naar een betrouwbare, eerlijke, standvastige en flexibele werknemer. Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven. Verder ben ik een teamspeler maar uiteraard is zelfstandig werken geen probleem. Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen zoals u terug kunt lezen in mijn cv. Verder sta ik open voor benodigde trainingen die specifiek voor uw bedrijf van toepassing zijn.

In mijn vorige functie heb ik veel ervaring opgedaan van de relevante faciliteiten die gebruikt worden als beveiliging voor een bedrijfsobject. Ook de procedures die hierbij gebruikt worden zijn mij bekend. Door een reorganisatie bij mijn vorige werkgever is mijn functie komen te vervallen en ben ik per direct beschikbaar.

Graag zou ik kennis met u willen maken in een persoonlijk gesprek waarbij we verder kunnen bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

Handtekening onder de motivatiebrief

Naam

Bijlage: Curriculum vitae

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!


Motivatiebrief voorbeelden


Een voorbeeld motivatiebrief blijft een voorbeeld!

Elk persoon is uniek en elke situatie is anders. Ga verstandig om met het gebruiken van de teksten in onze motivatiebrief voorbeelden! De getoonde brieven dienen als voorbeeld om inspiratie op te doen zodat iedereen een goede start heeft om zijn eigen brief te schrijven.

Meer hulp nodig voor jouw motivatiebrief?

Wil jij meer tips over het schrijven van een motivatiebrief? Lees dan de tips voor het schrijven van een motivatiebrief.
Kom je er nog steeds niet uit? Ga dan eens naar onze lijst van aangesloten experts die jou gratis op weg kunnen helpen! 
Klik hier om de lijst van experts in te zien!