Motivatiebrief voorbeeld bloemschikker

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van bloemschikker,

Voor een sollicitatie op een functie als bloemschikker heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld bloemschikker

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief
Betreft: Sollicitatie bloemschikker

Geachte heer/en of mevrouw,

In uw winkel zag ik vanmiddag een oproep voor een bloemschikker, wat mij onwijs leuk lijkt om te doen. Zelf verzorg ik regelmatig bloemstukken voor gelegenheden, hou ik van bloemen en vind ik het een grote voldoening om mensen hun gevoel om te laten zetten in een mooi boeket. Ik heb 2 jaar gewerkt in een bloemenwinkel waarbij ik de inkoop voor bloemstukken als verantwoording heb gehad met daarbij het in elkaar zetten van deze sierwerken. Regelmatig heb ik de reactie gekregen dat het een schot in de roos was wat mij altijd een fleurig gevoel geeft. Graag zet ik voor u een mooi bloemstuk in elkaar en overtuig ik u van mijn kunnen of loop ik een dag met u mee zodat u mijn werkhouding en inzet kunt ervaren.

Met vriendelijke groet,

Handtekening onder de motivatiebrief

Naam

Bijlage: Curriculum vitae

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!


Motivatiebrief voorbeelden


Een voorbeeld motivatiebrief blijft een voorbeeld!

Elk persoon is uniek en elke situatie is anders. Ga verstandig om met het gebruiken van de teksten in onze motivatiebrief voorbeelden! De getoonde brieven dienen als voorbeeld om inspiratie op te doen zodat iedereen een goede start heeft om zijn eigen brief te schrijven.

Meer hulp nodig voor jouw motivatiebrief?

Wil jij meer tips over het schrijven van een motivatiebrief? Lees dan de tips voor het schrijven van een motivatiebrief.
Kom je er nog steeds niet uit? Ga dan eens naar onze lijst van aangesloten experts die jou gratis op weg kunnen helpen! 
Klik hier om de lijst van experts in te zien!