Motivatiebrief voorbeeld bouwkundig architect

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van bouwkundig architect.

Voor een sollicitatie op een functie als bouwkundig architect heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld bouwkundig architect

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief
Betreft: Sollicitatie bouwkundig architect

Geachte heer/en of mevrouw,

Op uw website ben ik de vacature tegengekomen voor een bouwkundig architect met affiniteit in de publieke transport sector. Zelf heb ik meerdere jaren ervaring als bouwkundig architect en heb ik onlangs een grote nieuwe parkeergarage ontworpen. Ik verwijs u graag naar mijn referenties.

De grootste uitdaging in projecten als deze zit hem vaak in de functionele vraag van de klant om te zetten naar een goed ontwerp. Het ontwerp moet volledig naar wens van de klant zijn en bouwtechnisch aan alle eisen voldoen. Dit zijn de skills waar ik mij zeer goed in acht en kan deze werkzaamheden ook perfect voor u uitvoeren. Het voorlooptraject met klanten ben ik ervaren in en kan daarmee een project volledig van aanvraag tot en met realisatie arrangeren. Verder ben ik zeer kritisch op het geleverde product en hou nauwlettend toezicht dat de realisatie overeenkomt met het ontwerp.

Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek verder willen overtuigen van mijn kunnen en neem ik graag verdere projecten met u door indien u daar benieuwd naar bent.

Met vriendelijke groet,

Handtekening onder de motivatiebrief

Naam

Bijlage: Curriculum vitae

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!


Motivatiebrief voorbeelden


Een voorbeeld motivatiebrief blijft een voorbeeld!

Elk persoon is uniek en elke situatie is anders. Ga verstandig om met het gebruiken van de teksten in onze motivatiebrief voorbeelden! De getoonde brieven dienen als voorbeeld om inspiratie op te doen zodat iedereen een goede start heeft om zijn eigen brief te schrijven.

Meer hulp nodig voor jouw motivatiebrief?

Wil jij meer tips over het schrijven van een motivatiebrief? Lees dan de tips voor het schrijven van een motivatiebrief.
Kom je er nog steeds niet uit? Ga dan eens naar onze lijst van aangesloten experts die jou gratis op weg kunnen helpen! 
Klik hier om de lijst van experts in te zien!