Motivatiebrief voorbeeld bouwvak hulpkracht

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van bouwvak hulpkracht.

Voor een sollicitatie op een functie als bouwvak hulpkracht heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld bouwvak hulpkracht

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief
Betreft: Sollicitatie bouwvak hulpkracht

Geachte heer/en of mevrouw,

Na het zien van uw advertentie in de krant reageer ik met enthousiasme op uw oproep voor een bouwvak hulpkracht.

Ik heb 4 jaar gewerkt in de bouw en heb ik verschillende werkzaamheden verricht. Vaak ondersteunend, op het gebied van constructie werkzaamheden. Ik bezit een afgeronde MBO opleiding en ben in het bezit van een geldig rijbewijs en eigen vervoer. 

Ik neem veel initiatief en door mijn verschillende ervaringen heb ik veel verstand en inzicht waarmee ik extra nuttig kan zijn voor het team. Hard werken en de klus secuur en tijdig afronden is mijn motto. Door mijn flexibele werkinstelling en daadkrachtige instelling ben ik een grote aanvulling voor elk bouwvakkundig team. Ik raad u aan om mijn referenties te controleren. Zij zullen u overtuigen van mijn waarde.

Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek mijn ervaringen, inzet en kennis verder willen toelichten en overtuigen dat ik de juiste persoon ben voor uw vacature.

Met vriendelijke groet,

Handtekening onder de motivatiebrief

Naam

Bijlage: Curriculum vitae

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!


Motivatiebrief voorbeelden


Een voorbeeld motivatiebrief blijft een voorbeeld!

Elk persoon is uniek en elke situatie is anders. Ga verstandig om met het gebruiken van de teksten in onze motivatiebrief voorbeelden! De getoonde brieven dienen als voorbeeld om inspiratie op te doen zodat iedereen een goede start heeft om zijn eigen brief te schrijven.

Meer hulp nodig voor jouw motivatiebrief?

Wil jij meer tips over het schrijven van een motivatiebrief? Lees dan de tips voor het schrijven van een motivatiebrief.
Kom je er nog steeds niet uit? Ga dan eens naar onze lijst van aangesloten experts die jou gratis op weg kunnen helpen! 
Klik hier om de lijst van experts in te zien!