Motivatiebrief voorbeeld brandweerman

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van brandweerman

Voor een sollicitatie op een functie als brandweerman heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld brandweerman

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief
Betreft: Sollicitatie brandweerman

Geachte heer/en of mevrouw,

Vanmiddag bij het passeren van de brandweerkazerne, werd ik meteen enthousiast na het zien van de oproep voor een nieuwe collega brandweerman. Zelf heb ik onlangs de opleiding tot brandweerman afgerond en ben ik zeer enthousiast om direct aan de slag te gaan! Ik ambieer een functie tot officier en ben daarmee zeer geïnteresseerd in de doorgroeimogelijkheden.

Het beroep als brandweerman is in mijn ogen zeer nobel en onmisbaar voor onze samenleving. Ik zie het vak als mijn roeping waar ik mij volledig voor inzet. Mijn doel is om binnen 5 jaar de brandweeracademie te voltooien en gedurende deze tijd mij volledig in te zetten als brandweerman. Ik wil heel graag bij u de kans krijgen om gehoor te geven aan mijn roeping en ik zal er alles aan doen om uw verwachtingen van mij te overtreffen.

Graag bespreek ik met u de mogelijkheden en overtuig ik u van mijn enthousiasme voor het vak en mijn ambitie.

Met vriendelijke groet,

Handtekening onder de motivatiebrief

Naam

Bijlage: Curriculum vitae

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!


Motivatiebrief voorbeelden


Een voorbeeld motivatiebrief blijft een voorbeeld!

Elk persoon is uniek en elke situatie is anders. Ga verstandig om met het gebruiken van de teksten in onze motivatiebrief voorbeelden! De getoonde brieven dienen als voorbeeld om inspiratie op te doen zodat iedereen een goede start heeft om zijn eigen brief te schrijven.

Meer hulp nodig voor jouw motivatiebrief?

Wil jij meer tips over het schrijven van een motivatiebrief? Lees dan de tips voor het schrijven van een motivatiebrief.
Kom je er nog steeds niet uit? Ga dan eens naar onze lijst van aangesloten experts die jou gratis op weg kunnen helpen! 
Klik hier om de lijst van experts in te zien!