Motivatiebrief voorbeeld buitendienst medewerker

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van buitendienst medewerker.

Voor een sollicitatie op een functie als buitendienst medewerker heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld buitendienst medewerker

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief
Betreft: Sollicitatie buitendienst medewerker

Geachte heer/en of mevrouw,

Met veel plezier heb ik uw vacature gelezen voor de buitendienst medewerker. Direct herkende ik mijzelf in de aanvraag en zou ik graag deze functie vervullen.

Met een afgeronde HBO accountmanagement studie en ruim 8 jaar ervaring in de buitendienst ben ik zeker dat ik een aanwinst voor uw team zal zijn. Met veel plezier ga ik de contacten aan met de klant, zorg ik dat ze tevreden zijn en bovenal zorg ik dat zij tevreden blijven. Het onderhouden van klanten en hun uw dienst presenteren, daar kijk ik naar uit. Niet alleen omdat ik met veel passie kan presenteren en veel plezier verkrijg uit de gesprekken met klanten, maar voornamelijk omdat ik geloof in uw product en de visie van uw bedrijf. Ik wil dan ook graag langskomen om u in een persoonlijk gesprek aan te steken met mijn enthousiasme.

Graag hoor ik van u. 

Met vriendelijke groet,

Handtekening onder de motivatiebrief

Naam

Bijlage: Curriculum vitae

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!


Motivatiebrief voorbeelden


Een voorbeeld motivatiebrief blijft een voorbeeld!

Elk persoon is uniek en elke situatie is anders. Ga verstandig om met het gebruiken van de teksten in onze motivatiebrief voorbeelden! De getoonde brieven dienen als voorbeeld om inspiratie op te doen zodat iedereen een goede start heeft om zijn eigen brief te schrijven.

Meer hulp nodig voor jouw motivatiebrief?

Wil jij meer tips over het schrijven van een motivatiebrief? Lees dan de tips voor het schrijven van een motivatiebrief.
Kom je er nog steeds niet uit? Ga dan eens naar onze lijst van aangesloten experts die jou gratis op weg kunnen helpen! 
Klik hier om de lijst van experts in te zien!