Motivatiebrief voorbeeld (hoofd) conducteur NS

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van (hoofd) conducteur NS

Voor een sollicitatie op een functie als conducteur heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld conducteur

[Naam]
[Adres]
[Postcode en woonplaats]

[Naam van het bedrijf]
[Adres van het bedrijf]
[Postcode en woonplaats van het bedrijf]

[Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief]

Betreft: Sollicitatie hoofdconducteur NS Nijmegen

Geachte heer, mevrouw,

Als visitekaartje van de NS kan ik de reiziger op zijn gemak stellen, kan ik informatie correct en vriendelijk communiceren en ben ik in staat en bereid om op te treden indien dit van mij verwacht wordt. Als hoofdconducteur van de NS vertaal, en voer ik de boodschap uit van de NS om reizigers veilig en met vertrouwen te laten reizen.

Ik wil mezelf beschrijven als een spontane, eerlijke en verantwoordelijke persoon die sterk in zijn schoenen staat. Ik vind het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen voor de taken die mij/ons toevertrouwd zijn en deze zelfstandig of in teamverband tot een goed einde te brengen. Als werknemer van de NS zou ik dit vertalen door reizigers plezierig, comfortabel en veilig van A naar B te laten brengen.

Zonder meer ben ik in staat om een V.O.G. te overleggen, ben ik met veel plezier bereid om gedurende verschillende werktijden mijn taken uit te voeren en beschik ik over eigen vervoer. Ik kijk met heel veel plezier uit naar de specifieke opleiding die mij in staat stelt om mijn functie met nog meer succes uit te voeren. Ik wil u verwijzen naar mijn cv om relevante werkzaamheden te ontdekken die mij de benodigde basis hebben gegeven voor deze functie.

Ik sta er uiteraard voor open om mijn enthousiasme, mijn cv en mijn motivatiebrief met u in detail te bespreken tijdens een open en serieus gesprek.

Met vriendelijke groet,

[handtekening]

[naam]

Bijlage: cv


Motivatiebrief voorbeelden


Een voorbeeld motivatiebrief blijft een voorbeeld!

Elk persoon is uniek en elke situatie is anders. Ga verstandig om met het gebruiken van de teksten in onze motivatiebrief voorbeelden! De getoonde brieven dienen als voorbeeld om inspiratie op te doen zodat iedereen een goede start heeft om zijn eigen brief te schrijven.

Meer hulp nodig voor jouw motivatiebrief?

Wil jij meer tips over het schrijven van een motivatiebrief? Lees dan de tips voor het schrijven van een motivatiebrief.
Kom je er nog steeds niet uit? Ga dan eens naar onze lijst van aangesloten experts die jou gratis op weg kunnen helpen! 
Klik hier om de lijst van experts in te zien!