Motivatiebrief voorbeeld databaseontwerper

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van databaseontwerper

Voor een sollicitatie op een functie als databaseontwerper heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld databaseontwerper

Naam
Adres

Postcode en Woonplaats
Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie databaseontwerpen

Geachte heer/en of mevrouw,

Onlangs kwam ik uw oproep tegen voor een gedreven databaseontwerper.

In een open source omgeving en werken met MySQL en MSSQL zijn voor mij dagelijkse zaken waarbij ik een relationele database eenvoudig kan ontwerpen op basis van de functionele eisen van de klant.

Documenteren en verwoorden zijn eigenschappen die mij uitstekend liggen en ik kan u dan ook garanderen dat optimale prestaties gegarandeerd zijn wanneer ik mijn werk aflever.

Mijn huidige functie loopt over 2 weken af door een reorganisatie en mede hierdoor ben ik zoekend naar een uitdagende en leuke functie. Vanuit mijn verleden heb ik samengewerkt met uw bedrijf en de mentaliteit die bij u heerst spreekt mij zeer erg aan. Hier zou ik dan ook
graag deel van willen uitmaken en deze mentaliteit zelfs verder versterken.

Met veel plezier wacht ik op uw uitnodiging om eens om tafel te zitten zodat wij kunnen bespreken onder welke voorwaardes wij met elkaar in zee kunnen gaan.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!


Motivatiebrief voorbeelden


Een voorbeeld motivatiebrief blijft een voorbeeld!

Elk persoon is uniek en elke situatie is anders. Ga verstandig om met het gebruiken van de teksten in onze motivatiebrief voorbeelden! De getoonde brieven dienen als voorbeeld om inspiratie op te doen zodat iedereen een goede start heeft om zijn eigen brief te schrijven.

Meer hulp nodig voor jouw motivatiebrief?

Wil jij meer tips over het schrijven van een motivatiebrief? Lees dan de tips voor het schrijven van een motivatiebrief.
Kom je er nog steeds niet uit? Ga dan eens naar onze lijst van aangesloten experts die jou gratis op weg kunnen helpen! 
Klik hier om de lijst van experts in te zien!