Motivatiebrief voorbeeld doktersassistent

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van doktersassistent.

Voor een sollicitatie op een functie als doktersassistent heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld doktersassistent

Mijn Naam
Mijn Straat en huisnummer
Postcode en Plaats

De bedrijfsnaam
straatnaam en huisnummer van het bedrijf
Postcode en plaats van het bedrijf

Locatie en datum van schrijven

Betreft: Sollicitatie doktersassistent

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik u op de hoogte stellen van een geschikte kandidaat voor uw geplaatste vacature van doktersassistent op Monsterboard.nl.

Op mijn 19e ben ik begonnen als begeleidster in een gezinsvervangend tehuis in Leiden. Sindsdien ben ik altijd in de zorg werkzaam geweest. Ik heb diverse functies gedraaid en daarvoor heb diverse zorg- en medische cursussen met goed resultaat gevolgd. Ik ben iemand die initiatief toont, interesse heeft in het vak en goed kan werken onder grote druk. Verder ben ik gemakkelijk in de omgang. Zowel alleen, als in teamverband werk ik uitstekend. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en persoonlijke zorg en aandacht als visitekaartje af te geven.

De functie van doktersassistente spreekt me vooral aan vanwege de kans om mensen zich beter te laten voelen en ondersteunen als het nodig is. De afwisseling spreekt me ook erg aan. Elke dag kent zijn eigen kansen. Waakdiensten zijn mij niet onbekend, ik ben zeer flexibel als het gaat om de invulling van arbeidsuren.

Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek laten zien wie ik, ben zodat ik u kan overtuigen van de meerwaarde die ik kan leveren aan uw praktijk.

Hoogachtend,

Handtekening

Naam

Bijlagen: Curriculum vitae

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!


Motivatiebrief voorbeelden


Een voorbeeld motivatiebrief blijft een voorbeeld!

Elk persoon is uniek en elke situatie is anders. Ga verstandig om met het gebruiken van de teksten in onze motivatiebrief voorbeelden! De getoonde brieven dienen als voorbeeld om inspiratie op te doen zodat iedereen een goede start heeft om zijn eigen brief te schrijven.

Meer hulp nodig voor jouw motivatiebrief?

Wil jij meer tips over het schrijven van een motivatiebrief? Lees dan de tips voor het schrijven van een motivatiebrief.
Kom je er nog steeds niet uit? Ga dan eens naar onze lijst van aangesloten experts die jou gratis op weg kunnen helpen! 
Klik hier om de lijst van experts in te zien!