Motivatiebrief voorbeeld huisarts

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van huisarts.

Voor een sollicitatie op een functie als huisarts heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld huisarts

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief
Betreft: Sollicitatie huisarts praktijk medicijnenstraat

Geachte heer, mevrouw,

Via deze brief wil ik u op de hoogte stellen van een geschikte kandidaat voor uw geplaatste vacature van huisarts op Yacht.nl

Het heeft mij al vanaf jongs aan geïnteresseerd om een beroep als huisarts te mogen gaan vervullen, mede door de huisarts van mijn ouders die door zijn betrokkenheid en menselijkheid mij zeer geïnspireerd heeft. Deze functie spreekt me vooral aan vanwege de kans om mensen zich beter te laten voelen en ondersteunen als het nodig is.

Mijn interesse en inspiratie hebben mij gebracht tot het volgen van mijn studie op de Erasmus universiteit, welke ik met veel plezier en zeer goed resultaat volbracht heb. Ook heb ik in 2 verschillende huisartsenpraktijken mijn nodige ervaring opgedaan. Mijn interesse, enthousiasme en inspiratie voor het vak zijn nog steeds groots aanwezig en ik zou met veel plezier uw team komen versterken.

Ik nodig u met veel vertrouwen uit om gebruik te maken van mijn referenties. Zodanig zullen zij beamen dat ik een zeer geschikte en gemotiveerde kandidaat ben voor deze functie en een positief verchil kan maken voor uw praktijk en uw cliënten.

 

Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek laten zien wie ik, ben zodat ik u kan overtuigen van de meerwaarde die ik kan leveren aan uw praktijk.

Hoogachtend,

Handtekening onder de motivatiebrief

Naam

Bijlage: Curriculum vitae

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!


Motivatiebrief voorbeelden


Een voorbeeld motivatiebrief blijft een voorbeeld!

Elk persoon is uniek en elke situatie is anders. Ga verstandig om met het gebruiken van de teksten in onze motivatiebrief voorbeelden! De getoonde brieven dienen als voorbeeld om inspiratie op te doen zodat iedereen een goede start heeft om zijn eigen brief te schrijven.

Meer hulp nodig voor jouw motivatiebrief?

Wil jij meer tips over het schrijven van een motivatiebrief? Lees dan de tips voor het schrijven van een motivatiebrief.
Kom je er nog steeds niet uit? Ga dan eens naar onze lijst van aangesloten experts die jou gratis op weg kunnen helpen! 
Klik hier om de lijst van experts in te zien!