Motivatiebrief voorbeeld huishoudster

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van huishoudster

Voor een sollicitatie op een functie als huishoudster heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld huishoudster

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief
Betreft: Sollicitatie huishoudster


Geachte heer, mevrouw,

Via deze brief wil ik graag reageren op uw advertentie huishoudster die u afgelopen week in de plaatselijke krant heeft laten zetten.

Mijn eerste ervaring als huishoudster heb ik opgedaan in mijn 20ste levensjaar. Tot op heden ben ik altijd gevraagd voor huishoudelijk werk vanwege mijn grondigheid en snelheid van mijn werken. Omdat ik niet vies ben om grondig te werk te gaan, lever ik altijd zeer schone resultaten. U zult bij mij nooit een overgeslagen plekje vinden. Daarnaast kan ik u garanderen dat ik uw privacy volledig zal respecteren.

Ondanks de nog steeds aanblijvende aanvragen die ik ontvang, wil ik mijn werkzaamheden dichter bij huis gaan uitvoeren. Uw aanvraag vind ik daarom zeer interessant en ik bied u daarom met veel plezier mijn diensten aan. Ik vind het erg fijn om mensen in het huishouden daar te ondersteunen waar het nodig is en het huis te laten schijnen. 

Als u op zoek bent naar een snelle, grondige en ervaren huishoudster, dan kom ik graag een keer bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Als u nog twijfels heeft, dan kunt u gebruik maken van mijn referenties die u zeker weten alle twijfels zullen wegnemen.

Met vriendelijke groet,

Handtekening onder de motivatiebrief

Naam

Bijlage: Curriculum vitae

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!


Motivatiebrief voorbeelden


Een voorbeeld motivatiebrief blijft een voorbeeld!

Elk persoon is uniek en elke situatie is anders. Ga verstandig om met het gebruiken van de teksten in onze motivatiebrief voorbeelden! De getoonde brieven dienen als voorbeeld om inspiratie op te doen zodat iedereen een goede start heeft om zijn eigen brief te schrijven.

Meer hulp nodig voor jouw motivatiebrief?

Wil jij meer tips over het schrijven van een motivatiebrief? Lees dan de tips voor het schrijven van een motivatiebrief.
Kom je er nog steeds niet uit? Ga dan eens naar onze lijst van aangesloten experts die jou gratis op weg kunnen helpen! 
Klik hier om de lijst van experts in te zien!