Motivatiebrief voorbeeld klantadviseur bij een bank

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature klantadviseur bij een bank

Voor een sollicitatie op een functie als klantadviseur bij een bank heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld klantadviseur bij een bank

Naam]
[Adres]
[Postcode en woonplaats]

[Naam van het bedrijf]
[Adres van het bedrijf]
[Postcode en woonplaats van het bedrijf]

[Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief]

Betreft: Sollicitatie klantadviseur bij een bank

Geachte heer Rabon,

Ik ben een jonge, doch ervaren en sterke persoonlijkheid. Ik voel me thuis in een wisselende omgeving waar ik de belangen van meerdere partijen kan behartigen door passend en oprecht advies te geven. Ik ben in staat om dit te doen vanwege mijn commerciële ervaringen en een nette historie van opdrachten waar initiatief, flexibiliteit en omgaan met stress een vereiste waren. Ik voelde me zeer aangetrokken tot uw vacature en wil mijzelf middels deze brief opgeven als geschikte en tevens beschikbare kandidaat.

Wie ben ik? Een energieke, representatieve, communicatieve persoonlijkheid. Mijn passie voor ondernemen beleef ik door mijzelf te zijn en daarmee mensen van dienst te kunnen zijn. Ik vind het belangrijk om open en oprecht met mensen te kunnen spreken en hen daadwerkelijk te horen en te adviseren in hun vraagstukken. Ik geniet ervan om uitgedaagd te worden. Dit kan zijn door verschillende opdrachten, halen van deadlines, uitdagende opdrachten, etc. Zolang ik maar bezig ben om mezelf te verbeteren en dit in de praktijk toe kan passen tijdens mijn contacten met de klant.

Als jonge ondernemen ben ik opgegroeid met de verschillende media. Ik baan makkelijk een weg via de verschillende social media kanalen. Ik ben gewend om dit gebruiken wanneer dit kan, maar blijf de onmisbare waarde inzien van het persoonlijke contact. Mijn ervaringen met het werken in verschillende teamsamenstellingen hebben mij gemaakt tot een collega die met veel persoonlijkheden goed om kan gaan. Mijn positieve, maar ook no-nonsense instelling maken mij bij velen een geliefde collega. Hard werken, samenwerken, ondersteunen, verbeteren zijn kernwoorden die voor mij gelden als collega in een organisatie.

Als bovenstaande informatie nog niet overtuigend genoeg is voor u, dan wil ik u graag uitdagen om mij in een persoonlijk gesprek te meten op representativiteit, communicatieve vaardigheden en kennis van het vak. Ik verzeker u dat ik u uiteindelijk een onderbouwd advies kan geven om mij als nieuwe collega aan te nemen in uw mooie organisatie.

Met vriendelijke groet,

[handtekening]

[naam]


Motivatiebrief voorbeelden


Een voorbeeld motivatiebrief blijft een voorbeeld!

Elk persoon is uniek en elke situatie is anders. Ga verstandig om met het gebruiken van de teksten in onze motivatiebrief voorbeelden! De getoonde brieven dienen als voorbeeld om inspiratie op te doen zodat iedereen een goede start heeft om zijn eigen brief te schrijven.

Meer hulp nodig voor jouw motivatiebrief?

Wil jij meer tips over het schrijven van een motivatiebrief? Lees dan de tips voor het schrijven van een motivatiebrief.
Kom je er nog steeds niet uit? Ga dan eens naar onze lijst van aangesloten experts die jou gratis op weg kunnen helpen! 
Klik hier om de lijst van experts in te zien!