Motivatiebrief voorbeeld koerier

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van koerier

Voor een sollicitatie op een functie als koerier heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld koerier

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief
Betreft: Sollicitatie koerier pakjesbedrijf de Leveraar

Geachte heer Pakjes,

U zoekt een koerier, een visitekaartje voor uw bedrijf. Ik wil u overtuigen dat ik dat effectieve en goedlachse 'visitekaartje' ben waar u naar op zoek bent. Ik vraag kort om uw volledige aandacht zodat ik mijn motivatie en mijn visie op het beroep van koerier aan u over kan brengen.

Ik zou mijzelf willen beschrijven als een effectieve werker die zonder poespas te werk gaat. Ik heb geen 9 – 5 mentaliteit en ik ben flexibel als het gaat om avond- en/of weekenddiensten. Ik houd ervan om te werken en ik ben van nature loyaal naar het bedrijf en collegiaal naar mijn collega’s. Ik beschouw mijzelf als belangrijk onderdeel van een bedrijf, niet alleen als werknemer. Deze instelling geeft mij extra motivatie om een gezamenlijk doel na te streven.

Een koerier is in mijn optiek een belangrijk onderdeel van een delicaat of zelfs vertrouwelijk proces. De koerier is in mijn ogen ook persoonlijk verantwoordelijk voor een goed einde van een belangrijk proces. Wij zijn niet minder dan het visitekaartje van uw business. Het visitekaartje dat ik bij uw klant achterlaat is er een met een correcte en vriendelijke indruk. Wij zijn niet alleen verantwoordelijk voor de pakketten, maar ook een boegbeeld voor het bedrijf. Ik heb geleerd om mijn verantwoordelijkheden serieus te nemen en hier naar te handelen. Ik kan u verzekeren dat mijn inzet als koerier, met alle bijhorende verantwoordelijkheden, niet minder dan 110% zal zijn.

Ik begrijp heel goed dat ik niet de enige kandidaat ben die zichzelf in staat acht om deze vacature met succes in te vullen. Ondanks dat ik denk dat mijn cv voor zich zal spreken en omdat ik oprecht interesse heb om deel te maken van uw bedrijf, wil ik mijzelf graag kunnen bewijzen. Ik wil mijzelf daarom een maand lang kosteloos, op proefbasis, voor u inzetten. Hoe u deze maand in wilt vullen laat ik over aan u. Ik ben per direct beschikbaar.

Uiteraard kom ik graag in persoon uw vragen beantwoorden in een open en eerlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Handtekening

Karin Koerier

Bijlage: Curriculum vitae 

Meer tips, voorbeelden en gratis controle van jouw motivatiebrief? 

Wil je nog meer tips, voorbeelden of wil je dat wij gratis jouw motivatiebrief nakijken? Klik dan hier voor de beste motivatiebrief! Via deze pagina krijg je de mogelijkheid om jouw brief alinea voor alinea te schrijven zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!


Motivatiebrief voorbeelden


Een voorbeeld motivatiebrief blijft een voorbeeld!

Elk persoon is uniek en elke situatie is anders. Ga verstandig om met het gebruiken van de teksten in onze motivatiebrief voorbeelden! De getoonde brieven dienen als voorbeeld om inspiratie op te doen zodat iedereen een goede start heeft om zijn eigen brief te schrijven.

Meer hulp nodig voor jouw motivatiebrief?

Wil jij meer tips over het schrijven van een motivatiebrief? Lees dan de tips voor het schrijven van een motivatiebrief.
Kom je er nog steeds niet uit? Ga dan eens naar onze lijst van aangesloten experts die jou gratis op weg kunnen helpen! 
Klik hier om de lijst van experts in te zien!