Motivatiebrief voorbeeld parfumerie medewerkster

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van medewerkster parfumerie

Voor een sollicitatie op een functie als medewerkster parfumerie heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld medewerkster parfumerie

Naam]
[Adres]
[Postcode en woonplaats]

[Naam van het bedrijf]
[Adres van het bedrijf]
[Postcode en woonplaats van het bedrijf]

[Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief]

Betreft: Sollicitatie medewerkster Douglas Arnhem.

Geachte Mevrouw Bloem,

De mogelijkheid om in uw winkel te werken maakte me erg enthousiast. Ik ben flexibel, gemotiveerd en direct beschikbaar. In de rest van deze brief wil ik mezelf graag als geschikte kandidaat aan u voorstellen. Voor mijn ervaringen en opleidingen wil ik u verwijzen naar mijn cv.

Ik wil mezelf beschrijven als een leuke jonge meid, een creatieve geest en een spontane gesprekspartner. Ik kan erg goed luisteren naar mensen en vind het leuk om hen met hun vragen te helpen. De werkzaamheden in uw winkel passen naar mijn inzicht ook echt bij mijn karakter. Eén gesprek met mij zal u daar ook van overtuigen. Net als het nagaan van mijn referenties.

Ik geniet ervan om mensen te helpen en hen te verassen met iets dat hun verwachtingen overstijgt. Wat ik erg leuk vind is om me in te leven in de klant en hen iets te geven dat hen blij maakt. Goede service vind ik belangrijk en staat vaak garant voor blije klanten. Het zijn vaak de kleine dingen die iets groots maken.

Ik hoop dat ik een positief heb kunnen schetsen van mijn enthousiasme, mijn spontaniteit en de meerwaarde die ik kan leveren aan uw team. Ik zou heel graag meer van mijzelf willen laten zien in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

[handtekening]

[naam]


Motivatiebrief voorbeelden


Een voorbeeld motivatiebrief blijft een voorbeeld!

Elk persoon is uniek en elke situatie is anders. Ga verstandig om met het gebruiken van de teksten in onze motivatiebrief voorbeelden! De getoonde brieven dienen als voorbeeld om inspiratie op te doen zodat iedereen een goede start heeft om zijn eigen brief te schrijven.

Meer hulp nodig voor jouw motivatiebrief?

Wil jij meer tips over het schrijven van een motivatiebrief? Lees dan de tips voor het schrijven van een motivatiebrief.
Kom je er nog steeds niet uit? Ga dan eens naar onze lijst van aangesloten experts die jou gratis op weg kunnen helpen! 
Klik hier om de lijst van experts in te zien!