Motivatiebrief voorbeeld receptioniste

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van receptioniste

Voor een sollicitatie op een functie als receptioniste heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld receptioniste

[Naam]
[Adres]
[Postcode en Woonplaats] 

[Naam van het bedrijf] 
[Adres van het bedrijf] 
[Postcode en woonplaats van het bedrijf] 

[Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief] 

Betreft: Sollicitatie receptioniste locatie Amersfoort.

Geachte heer Klein,

Als geboren gastvrouw, met een oog voor detail, ben ik in staat om bezoekers op hun gemak te stellen. Aan de telefoon ben ik correct en ik weet altijd de benodigde informatie uit een gesprek te filteren. Informatie kan ik correct en overzichtelijk registreren. Mijn ervaring over de loop van de jaren heeft me geleerd om effectief te kunnen werken vanwege mijn kennis van de werkzaamheden die van mij verwacht worden. Ik verwijs u graag naar mijn cv voor een goed beeld van mijn ervaringen en opleidingen.

De receptioniste is in veel gevallen het visitekaartje van een organisatie en een spin in het web in het kader van informatieafhandeling. Het belang van een eerste indruk is niemand vreemd. U zal als geen ander weten dat een correcte en effectieve manier van informatie-uitwisseling van groot belang is voor de effectiviteit van een organisatie. Deze eigenschappen voor deze functie kunt u mij zonder problemen toevertrouwen.

In mijn werk ga ik voor perfectie. Ik ervaar de manier waarop ik mijn werkzaamheden uitvoer als een invloedrijk proces op de manier waarop de daaropvolgende procedures verlopen. Wanneer ik mijn werk goed uitvoer, dan heeft het hele team daar profijt van. Tot op heden heb ik mijn team vanuit mijn positie nog altijd positief kunnen bedienen. Ik hoop van harte dat ik deel uit mag gaan maken van uw team. Met veel plezier en werklust zal ik hen op een positieve manier beïnvloeden door het juist uitvoeren van mijn werkzaamheden.

Met veel plezier wil ik mijn motivatie en cv met u bespreken tijdens een open en eerlijk gesprek. Ik zou u graag nog meer van mijn positieve kanten willen laten zien.

Met vriendelijke groet,

[handtekening]

[naam]


Motivatiebrief voorbeelden


Een voorbeeld motivatiebrief blijft een voorbeeld!

Elk persoon is uniek en elke situatie is anders. Ga verstandig om met het gebruiken van de teksten in onze motivatiebrief voorbeelden! De getoonde brieven dienen als voorbeeld om inspiratie op te doen zodat iedereen een goede start heeft om zijn eigen brief te schrijven.

Meer hulp nodig voor jouw motivatiebrief?

Wil jij meer tips over het schrijven van een motivatiebrief? Lees dan de tips voor het schrijven van een motivatiebrief.
Kom je er nog steeds niet uit? Ga dan eens naar onze lijst van aangesloten experts die jou gratis op weg kunnen helpen! 
Klik hier om de lijst van experts in te zien!