Motivatiebrief voorbeeld rijinstructeur politie

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van rijinstructeur politie

Voor een sollicitatie op een functie als rijinstructeur politie heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld rijinstructeur politie


[Naam]
[Adres]
[Postcode en woonplaats]

[Naam van het bedrijf]
[Adres van het bedrijf]
[Postcode en woonplaats van het bedrijf]

[Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief]

Betreft: Sollicitatie rijinstructeur politite

Geachte heer, mevrouw,

Als groot voorstander van de politie, met zeer veel respect en begrip voor de zaken waar de agent van vandaag mee in aanraking kan komen, zou ik graag een waardevolle bijdrage leveren aan de resultaten die de politie kan behalen. Mijn expertise ligt in het geven van rijles en bij het omgaan van de verschillende persoonlijkheden tijdens mijn rijlessen.

Rust, overzicht en beslissen. Als politie rijinstructeur zou ik mijn focus richten op deze kernwoorden. Ik zorg ervoor dat een agent in alle situaties gewend is om rustig te blijven, het overzicht te bewaren en beslissingen te maken op basis van veiligheid en snelheid. Het laatste wat we willen is een agent die een gevaar vormt voor zijn mede weggebruiker. De bestuurders van de politie moeten in staat zijn om zo snel mogelijk, op een veilige manier van A naar B te komen. Dit betekent niet alleen wanneer de sirenes aan staan. Afstand houden, paraat parkeren, vooraf inschattingen maken, etc. De agent moet vanuit elke situatie efficiënt moeten kunnen reageren.

Als instructeur heb ik ruim 10 jaar ervaring. Ik ben oud genoeg om respect af te dwingen, jong genoeg om mee te gaan in de huidige denkwijze en ervaren genoeg om concreet, direct, maar ook begrijpend en inlevend les te geven. Ik ben in het bezit van alle competenties om van elke rijles een succesvolle en leerzame ervaring te maken. Voor meer informatie wil ik u verwijzen naar mijn cv.

Ik sta er uiteraard voor open om mijn enthousiasme, mijn cv en mijn motivatiebrief met u in detail te bespreken tijdens een open en serieus gesprek. Ik zou u daarin graag nog meer vertellen waarom ik werken bij de politie waardevol en belonend vind en kan ik u in detail vertellen over mijn expertise, rijles geven.

Met vriendelijke groet,

[handtekening]

[naam]

Bijlage: cv


Motivatiebrief voorbeelden


Een voorbeeld motivatiebrief blijft een voorbeeld!

Elk persoon is uniek en elke situatie is anders. Ga verstandig om met het gebruiken van de teksten in onze motivatiebrief voorbeelden! De getoonde brieven dienen als voorbeeld om inspiratie op te doen zodat iedereen een goede start heeft om zijn eigen brief te schrijven.

Meer hulp nodig voor jouw motivatiebrief?

Wil jij meer tips over het schrijven van een motivatiebrief? Lees dan de tips voor het schrijven van een motivatiebrief.
Kom je er nog steeds niet uit? Ga dan eens naar onze lijst van aangesloten experts die jou gratis op weg kunnen helpen! 
Klik hier om de lijst van experts in te zien!