Motivatiebrief voorbeeld trambestuurder

Motivatiebrief voorbeeld voor de vacature van trambestuurder

Voor een sollicitatie op een functie als trambestuurder heeft motivatiebrief voorbeeld een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Motivatiebrief voorbeeld trambestuurder

Naam]
[Adres]
[Postcode en woonplaats]

[Naam van het bedrijf]
[Adres van het bedrijf]
[Postcode en woonplaats van het bedrijf]

[Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief]

Betreft: Sollicitatie trambestuurder regio Haaglanden.

Geachte Heer Bak,

Trambestuurder zijn is een taak met veel verantwoordelijkheden. Niet alleen de inzittenden, het verkeer rondom en de bestuurder zelf zijn van invloed op een veilige reis van start- tot eindpunt. Ik wil mijzelf graag aankondigen als een geconcentreerde en gedisciplineerde sollicitant met ervaring en plezier in het vak.

Het vak van trambestuurder is erg mooi. Veel contact met mensen, nuttig werk en de verantwoordelijkheid over een belangrijk en drukbezocht vervoersmiddel in de stad. De wisselende begin- en eindtijden maken het werk afwisselend. Andere mensen en een andere invulling van het straatbeeld. Er zijn weinig momenten waarin ik me niet heb vermaakt of werd verbaasd als trambestuurder. Voor mij bestaat er geen mooier vak.

Zoals u leest, heb ik al ervaring met het besturen van een tram. Ik ben altijd stipt geweest, klantvriendelijk en tot nu toe altijd schadevrij gereden. Een aanstaande verhuizing zal de afstand tussen wonen en werken erg moeilijk gaan maken. Ik wil daarom graag een nieuwe locatie aandoen. Haaglanden heeft daarbij mijn grootste voorkeur. Voor mijn ervaringen, opleidingen en referenties, die uiteraard geheel in orde zijn, wil ik u verwijzen naar mijn cv.

Ik zou heel graag mijn liefde voor het vak en mijn ervaring willen meenemen naar een andere lijn en een andere locatie. Ik zou erg dankbaar zijn voor een persoonlijk gesprek waarin ik mijzelf meer kan tonen en u kan overtuigen van mijn enthousiasme en mijn meerwaarde voor uw organisatie.

Met vriendelijke groet,

[handtekening]

[naam]


Motivatiebrief voorbeelden


Een voorbeeld motivatiebrief blijft een voorbeeld!

Elk persoon is uniek en elke situatie is anders. Ga verstandig om met het gebruiken van de teksten in onze motivatiebrief voorbeelden! De getoonde brieven dienen als voorbeeld om inspiratie op te doen zodat iedereen een goede start heeft om zijn eigen brief te schrijven.

Meer hulp nodig voor jouw motivatiebrief?

Wil jij meer tips over het schrijven van een motivatiebrief? Lees dan de tips voor het schrijven van een motivatiebrief.
Kom je er nog steeds niet uit? Ga dan eens naar onze lijst van aangesloten experts die jou gratis op weg kunnen helpen! 
Klik hier om de lijst van experts in te zien!