Motivatiebrief administratief medewerker personeelszaken

Voor een sollicitatie op een functie als administratief medewerker personeelszaken hebben wij een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief administratief medewerker personeelszaken

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van administratief medewerker personeelszaken stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat. U bent op zoek naar een betrouwbare, eerlijke en flexibele werknemer.

Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven.
Ik ben zeer zelfstandig in mijn werkzaamheden, maar geniet en ervaar teamwork als een inspirerende vorm van ontwikkeling.

Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV. Indien benodigd sta ik open voor de benodigde trainingen die specifiek voor uw bedrijf van toepassing zijn. Ik sta bekend om mijn serieuze benadering van werkprocessen, oog voor detail en mijn vermogen om effectief met mensen te communiceren. Ik ben zeer geordend in mijn werkwijze.

Ik zou graag de details met u bespreken in een eerlijk en openhartig gesprek om elkaar te kunnen overtuigen van een positieve samenwerking.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.