Motivatiebrief akkerbouwer

Voor een sollicitatie op een functie als akkerbouwer hebben wij een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief akkerbouwer

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van akkerbouwer stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat. U bent op zoek naar een gedreven, gepassioneerde en ervaren professional met leidinggevende kwaliteiten. Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven.

Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen en ervaringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV.

Vanaf jongs af aan ben ik in ons familiebedrijf ingezet op alle aspecten van een akkerbouwbedrijf. Mijn liefde voor het vak heb ik om kunnen zetten tot een gespecialiseerde opleiding die ik naast mijn dagelijkse bezigheden met een positief resultaat heb kunnen afronden.

Ik ben een gedreven, hard werkende professioneel met voldoende theoretische kennis en praktijkervaring dat mij een zeer geschikte kandidaat vormt voor deze functie. Als leider ben ik goed met mensen, maar ben ik in staat om moeilijke keuzes te maken.

In deze tijden is het noodzakelijk dat er iemand aan het roer staat die weet hoe een dergelijke functie effectief ingevuld kan worden. Ik ben deze persoon en ik zou u daar graag van willen overtuigen.

Ik maak graag tijd voor een eerlijk gesprek waarin ik u zal overtuigen van mijn passie en mijn geschiktheid voor deze functie.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.