Motivatiebrief ambulance chauffeur

Voor een sollicitatie op een functie als ambulance chauffeur heeft motivatiebriefvoorbeeld.nl een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief ambulance chauffeur

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van ambulancechauffeur stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat.

U bent op zoek naar een flexibele, professionele en daadkrachtige kandidaat. Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven. Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen en ervaringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV.

In de afgelopen jaren ben ik als professional in dienst geweest bij Defensie met een specialisatie op het medische vlak. Mijn ervaringen bij Defensie hebben mij gevormd tot een daadkrachtige, hardwerkende professioneel die niet snel geïntimideerd is door omstanders of gebeurtenissen.

Ik ben zeer goed in staat om zelfstandig en in teamverband te excelleren.
Mijn kennis en ervaring op medisch gebied heb ik ontwikkeld door meerdere specifieke opleidingen in- en buiten Defensie.

Mentaal en fysiek ben ik bereid en in staat om lang, flexibel en effectief te werk te gaan. Ik zou graag mijn liefde voor het medische vak in zijn geheel willen volgen door een overstap te maken naar de functie als ambulancechauffeur.

Ik ben ervan overtuigd dat ik zeer geschikt ben voor deze functie en dat ik met mijn overtuiging, inzet en kennis een verschil kan maken wanneer dat benodigd is.

Ik ga graag een openhartig en professioneel gesprek met u aan om u te overtuigen van mijn meerwaarde voor het team en de mensen waarvoor wij op pad gaan.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage:

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.