Motivatiebrief archiefmedewerker

Voor een sollicitatie op een functie als archiefmedewerker hebben wij een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief archiefmedewerker

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van archiefmedeweker stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat. U bent op zoek naar een accurate, geordende kandidaat met een overzichtelijke manier van documenteren en communiceren.

Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven. Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen en ervaringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV.

In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in meerdere functies waarin orde, overzicht en accuratesse een must waren. Na verloop van jaren mag ik zeggen dat ik deze competenties van goed naar zeer goed heb weten te ontwikkelen. Uiteraard wil ik u uitnodigen om mijn referenties na te gaan.

Niet alleen ben ik in staat om zelfstandig goed te functioneren, in teamverband werken vind ik zeer leuk en het blijft altijd leerzaam en inspirerend. Ik hecht veel belang aan mijn werk en ik ben trots op wat ik doe.

De vacature en uw organisatie geven mij het gevoel dat het een leuke en inspirerende werkplek zal zijn, waar ik mij als toegevoegde waarde in zijn geheel voor in wil zetten.

Ik ga graag een openhartig en eerlijk gesprek met u aan om u te overtuigen van mijn meerwaarde voor het team.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.