Motivatiebrief asbestverwijderaar

Voor een sollicitatie op een functie als asbestverwijderaar heeft motivatiebriefvoorbeeld.nl een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief asbestverwijderaar

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van asbestverwijderaar stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat.

U bent op zoek naar een kandidaat die om kan gaan met de juiste gereedschappen, secuur, maar effectief te werk gaat en in geval van onvoorziene omstandigheden snel de juiste keuzes kan maken. Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven. Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen en ervaringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV.

Met een achtergrond op technisch gebied ben ik werkzaam geweest in verschillende sloop- en constructiebedrijven. Het specifieke vak van asbestverwijdering trok mij lang geleden aan door de combinatie van secuur werken, omgaan met specialistisch gereedschap en het belang van een goed uitgevoerde klus.

Ik heb mijn vorige functie als asbestverwijderaar met veel trots en plezier uitgevoerd, maar ik moest door een reorganisatie mijn baan opgeven.

Ik ben zeer gemotiveerd om uw team te komen versterken met mijn persoonlijkheid, kennis en ervaringen van de afgelopen jaren. Ik ben bewust van het belang van deze functie en zal deze naar behoren uitvoeren. Ik ben per direct beschikbaar.

Ik ga graag een goed gesprek met u aan om u te overtuigen van mijn meerwaarde voor het team.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.