Motivatiebrief automonteur

Voor een sollicitatie op een functie als automonteur hebben wij een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief automonteur

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van automonteur stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat.

U bent op zoek naar een kandidaat die om kan gaan met klanten en verstand en passie heeft voor autotechniek. Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven.

Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen en ervaringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV en ik nodig u uit om gebruik te maken van mijn referenties.

Door mijn verschillende ervaringen die ik als automonteur heb opgedaan bij verschillende automerken, heb ik specifieke kennis en ervaringen opgedaan.

Ik ben iemand die graag met collega’s aan een probleem werkt, maar ben ook zeer goed in staat om zelfstandig te werk te gaan. Ik kan de klant in zijn eigen taal vertellen wat de problemen zijn, wat meestal gewaardeerd wordt door de klanten. Ik werk hard, ik ben betrouwbaar en geniet altijd van het sleutelen aan auto’s. Ik heb al veel gezien, maar het vak blijft uitdagend en vernieuwend waardoor ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

Ik ben zeer gemotiveerd om uw team te komen versterken met mijn persoonlijkheid, kennis en ervaringen van de afgelopen jaren.

Ik ga graag een goed gesprek met u aan om u te overtuigen van mijn meerwaarde voor het team.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.