Motivatiebrief bankmedewerker backoffice

Voor een sollicitatie op een functie als bankmedewerker backoffice hebben wij een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief bankmedewerker backoffice

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van bankmedewerker backoffice in uw vestiging in Haarlem, stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat. U bent op zoek naar een kandidaat die communicatief sterk is, secuur en aandachtig kan werken en in staat is om grondig en analytisch kan werken. Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven.

Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen en ervaringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV en ik nodig u uit om gebruik te maken van mijn referenties.

Na een aantal startfuncties te hebben uitgevoerd bij verschillende organisaties ben ik bekend geraakt en zeer ervaren geworden in het duidelijk communiceren met klanten van verschillende niveaus.

Mijn andere kracht ligt in mijn vermogen om een lange tijd secuur en grondig te werken. Ik voel me prettig als een spin-in-het-web die verantwoordelijk is voor de belangrijke zaken die achter de schermen plaatsvinden. Ik ben sterk in multitasking en effectief werken.

Ik ben zeer gemotiveerd om uw team te komen versterken met mijn competenties en als fijne collega in uw bedrijf.

Ik ga graag een goed gesprek met u aan om u te overtuigen van de mogelijkheden die ik presenteer voor uw bedrijf.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.