Motivatiebrief bejaardenverzorgende verpleeghuis

Voor een sollicitatie op een functie als bejaardenverzorgende heeft motivatiebriefvoorbeeld.nl een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief bejaardenverzorgende verzorgingstehuis

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van bejaardenverzorgende verpleeg,-verzorgingshuis stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat.

U bent op zoek naar een kandidaat die het uitvoeren van het werk als roeping ziet, over de juiste papieren beschikt en gemotiveerd is om zich in te zetten voor mensen die nu de nodige hulp behoeven.

Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven. Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen en ervaringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV en ik nodig u uit om gebruik te maken van mijn referenties.

Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam als bejaardenverzorger en ik doe het werk met heel veel plezier en genoegen. De dankbaarheid van de mensen in het verzorgingshuis en hun familie is van onschatbare waarde voor mij.

Door reorganisaties op mijn huidige werkplek zal ik mijn baan verliezen. Ik wil mij daarom zo snel mogelijk weer dienstbaar maken voor anderen die mijn kennis, ervaring en betrokkenheid goed kunnen gebruiken.

Ik heb goede verhalen gehoord over uw organisatie en ik sluit mij daarom graag aan bij uw organisatie. Ik werk hard, maar ben altijd betrokken bij de mensen om wie het gaat. Ik ben zeer flexibel met mijn werktijden en heb geen bezwaren tegen weekendwerk en werk in de avonduren.

Ik laat u graag middels een openhartig gesprek ervaren wat ik voor u en de mensen van uw organisatie kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.