Motivatiebrief belastinginspecteur

Voor een sollicitatie op een functie als belasinginspecteur heeft motivatiebriefvoorbeeld.nl een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief belastinginspecteur

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van belastinginspecteur stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat.

U bent op zoek naar een kandidaat die betrouwbaar, analytisch, communicatief sterk is en zich staande weet te houden in de tegenwoordige drukte die het belastingkantoor kent. Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven. Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen en ervaringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV en ik nodig u uit om gebruik te maken van mijn referenties.

Ik heb de laatste jaren veel ervaring opgedaan in het werken op kantoor, het analyseren van gegevens en met het communiceren met verschillende soorten personen. Ik heb geleerd om effectief te kunnen multitasking, overzicht te bewaren en goed zelfstandig en in teamverband samen te kunnen werken.

Het belastingkantoor trekt mij vanwege de dienst die ik voor het land kan doen. Iedereen is verplicht zijn/haar bijdrage te leveren en op deze manier wil ik een extra stap zetten in de goede richting. Mijn persoonlijkheid straalt rust en zelfvertrouwen uit waardoor ik denk dat ik grote toegevoegde waarde kan zijn voor elk team.

Ik zou graag middels een persoonlijk gesprek de mogelijkheden willen bekijken voor een lange en plezierige samenwerking.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.