Motivatiebrief betonstaalverwerker

Voor een sollicitatie op een functie als betonstaalverwerker hebben wij een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief betonstaalverwerker

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van betonstaalverwerker stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat.

U bent op zoek naar een kandidaat die zich kan handhaven in strakke deadlines en uitdagende werkomstandigheden en zelfstandig en in teamverband kan opereren als betonstaalverwerker. Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven.

Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen en ervaringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV en ik nodig u uit om gebruik te maken van mijn referenties.

Met bijna 15 jaar ervaring in constructiewerk mag ik zeggen dat ik in staat ben om snel en veilig de juiste resultaten neer kan zetten. Mijn vader als voorbeeld heeft me menig zins meegenomen en vanaf jonge leeftijd de charme van het vak aangeleerd.

Mijn liefde voor deze specifieke specialiteit is ontstaan door het werken in uitdagende omstandigheden. Met een groep van vaklieden, onder hoge werkdruk in staat zijn om een vakkundig, veilig en professioneel resultaat neer te zetten.

Zelfstandig kan ik mijzelf zeer nuttig maken, maar werken met het team aan een verschillende projecten vind ik geweldig. De steeds weer wisselende omstandigheden maken van elk project een nieuwe uitdaging en maakt dit vak voor mij geweldig. Ik ben een gemotiveerd werknemer, een teamspeler een vakspecialist.

Graag zou ik mijn diensten aan u willen aanbieden. Ik zou graag in een persoonlijk gesprek de details van mijn ervaring en kennis met u willen delen om u te overtuigen van de meerwaarde die ik kan bieden voor uw bedrijf.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.