Motivatiebrief beveiligingsmedewerker

Voor een sollicitatie op een functie als beveiligingsmedewerker heeft motivatiebriefvoorbeeld.nl een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief beveiligingsmedewerker

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie beveiligingsmedewerker

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie beveiligingsmedewerker stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat.

U bent op zoek naar een betrouwbare, eerlijke, standvastige en flexibele werknemer. Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven.

Verder ben ik een teamspeler maar uiteraard is zelfstandig werken geen probleem. Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen zoals u terug kunt lezen in mijn cv. Verder sta ik open voor benodigde trainingen die specifiek voor uw bedrijf van toepassing zijn.

In mijn vorige functie heb ik veel ervaring opgedaan van de relevante faciliteiten die gebruikt worden als beveiliging voor een bedrijfsobject. Ook de procedures die hierbij gebruikt worden zijn mij bekend.

Door een reorganisatie bij mijn vorige werkgever is mijn functie komen te vervallen en ben ik per direct beschikbaar.

Graag zou ik kennis met u willen maken in een persoonlijk gesprek waarbij we verder kunnen bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

Handtekening onder de motivatiebrief

Naam

Bijlage: Curriculum vitae

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.