Motivatiebrief bloemschikker

Voor een sollicitatie op een functie als bloemschikker hebben wij een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief bloemschikker

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie bloemschikker

Geachte heer/en of mevrouw,

In uw winkel zag ik vanmiddag een oproep voor een bloemschikker, wat mij onwijs leuk lijkt om te doen.

Zelf verzorg ik regelmatig bloemstukken voor gelegenheden, hou ik van bloemen en vind ik het een grote voldoening om mensen hun gevoel om te laten zetten in een mooi boeket. Ik heb 2 jaar gewerkt in een bloemenwinkel waarbij ik de inkoop voor bloemstukken als verantwoording heb gehad met daarbij het in elkaar zetten van deze sierwerken.

Regelmatig heb ik de reactie gekregen dat het een schot in de roos was wat mij altijd een fleurig gevoel geeft. Graag zet ik voor u een mooi bloemstuk in elkaar en overtuig ik u van mijn kunnen of loop ik een dag met u mee zodat u mijn werkhouding en inzet kunt ervaren.

Met vriendelijke groet,

Handtekening onder de motivatiebrief

Naam

Bijlage: Curriculum vitae

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.