Motivatiebrief bouwkundig architect

Voor een sollicitatie op een functie als bouwkundig architect heeft motivatiebriefvoorbeeld.nl een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief bouwkundig architect

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief
Betreft: Sollicitatie bouwkundig architect

Geachte heer/en of mevrouw,

Op uw website ben ik de vacature tegengekomen voor een bouwkundig architect met affiniteit in de publieke transport sector. Zelf heb ik meerdere jaren ervaring als bouwkundig architect en heb ik onlangs een grote nieuwe parkeergarage ontworpen. Ik verwijs u graag naar mijn referenties.

De grootste uitdaging in projecten als deze zit hem vaak in de functionele vraag van de klant om te zetten naar een goed ontwerp. Het ontwerp moet volledig naar wens van de klant zijn en bouwtechnisch aan alle eisen voldoen. Dit zijn de skills waar ik mij zeer goed in acht en kan deze werkzaamheden ook perfect voor u uitvoeren.

Het voorlooptraject met klanten ben ik ervaren in en kan daarmee een project volledig van aanvraag tot en met realisatie arrangeren. Verder ben ik zeer kritisch op het geleverde product en hou nauwlettend toezicht dat de realisatie overeenkomt met het ontwerp.

Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek verder willen overtuigen van mijn kunnen en neem ik graag verdere projecten met u door indien u daar benieuwd naar bent.

Met vriendelijke groet,

Handtekening onder de motivatiebrief

Naam

Bijlage: Curriculum vitae

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.