Motivatiebrief conducteur NS

Voor een sollicitatie op een functie als conducteur is een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn.

De beschrijvingen zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief (hoofd) conducteur

[Naam]
[Adres]
[Postcode en woonplaats]

[Naam van het bedrijf]
[Adres van het bedrijf]
[Postcode en woonplaats van het bedrijf]

[Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief]

Betreft: Sollicitatie hoofdconducteur NS Nijmegen

Geachte heer, mevrouw,

Als visitekaartje van de NS kan ik de reiziger op zijn gemak stellen, kan ik informatie correct en vriendelijk communiceren en ben ik in staat en bereid om op te treden indien dit van mij verwacht wordt. Als hoofdconducteur van de NS vertaal, en voer ik de boodschap uit van de NS om reizigers veilig en met vertrouwen te laten reizen.

Ik wil mezelf beschrijven als een spontane, eerlijke en verantwoordelijke persoon die sterk in zijn schoenen staat. Ik vind het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen voor de taken die mij/ons toevertrouwd zijn en deze zelfstandig of in teamverband tot een goed einde te brengen. Als werknemer van de NS zou ik dit vertalen door reizigers plezierig, comfortabel en veilig van A naar B te laten brengen.

Zonder meer ben ik in staat om een V.O.G. te overleggen, ben ik met veel plezier bereid om gedurende verschillende werktijden mijn taken uit te voeren en beschik ik over eigen vervoer. Ik kijk met heel veel plezier uit naar de specifieke opleiding die mij in staat stelt om mijn functie met nog meer succes uit te voeren.

Ik wil u verwijzen naar mijn cv om relevante werkzaamheden te ontdekken die mij de benodigde basis hebben gegeven voor deze functie.

Ik sta er uiteraard voor open om mijn enthousiasme, mijn cv en mijn motivatiebrief met u in detail te bespreken tijdens een open en serieus gesprek.

Met vriendelijke groet,

[Handtekening]

[Naam]

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.